Profiel

Dankzij mijn vakkennis en ervaring, ben ik een echte taalprofessional. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland (uit de buurt van Keulen) en ik heb meer dan 22 jaar in Nederland en Engeland gewoond. Bovendien heb ik bij Fontys Hogescholen in Eindhoven Communicatie (marketing, Nederlands, economie) gestudeerd. De nieuwste trends op taalgebied volg ik op de voet. Buiten dat ben ik zeer leergierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen – bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet marketing – en ik probeer graag nieuwe dingen uit. Zo´n profiel is natuurlijk altijd erg beknopt. U wilt meer weten over mij of mijn werkwijze? Bel of mail gerust!

´Dagmar levert snelle en zeer goede vertalingen voor onze B-2-B technologie klanten. Ze combineert haar gevoel voor talen met zakelijk inzicht en vindt dus altijd een optimale vertaling binnen het gegeven kader. De samenwerking met Dagmar werkt uitstekend, de prijs is concurrerend en ik kan haar alleen maar aanbevelen.´

Marketcomm, Industrial Marketing Partners

Vakkundigheid & kennis op peil

In 2006 heb ik Vertaalbureau NedDuits opgericht en sindsdien verzorg ik vertalingen naar het Duits, Engels en Nederlands. Door het lezen van bijvoorbeeld actuele (vak)artikelen houd ik mijn kennis op de diverse vakgebieden op peil. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen vaktaal-technische vergissingen in uw tekst terecht komen. Elke tekst en elke vertaling is op zijn best als hij mijn bureau verlaat: gegarandeerd!