Referenties

 

VMlogo2

Value Match

Online Assessment Tools

Vertaling van webteksten & lesmateriaal (Engels ˃ Duits en Nederlands ˃ Duits)

“ValueMatch werkt al jaren samen met Dagmar Kittelmann van Vertaalbureau NedDuits en is zeer tevreden over de vertalingen die zij levert. Dat geldt zeker ook voor onze Duitse klanten en collega´s. Bovendien levert zij alle teksten ruim op tijd en gaat vaak zelfs een stap verder, ze denkt mee en doet voorstellen, kortom: veel persoonlijke aandacht en zeer klantvriendelijk. We bevelen haar graag bij u aan.”

 

Logo Greenport

Greenport Logistics

Logistieke Dienstverlening

Vertaling van nieuwsbrief en webteksten (Nederlands ˃ Duits)

“Snel, accuraat en uiterst vriendelijk! Een aanvraag voor vertaling is vaak binnen een paar dagen al afgehandeld.”

 

cats

Color Line

Cruise-Onderneming

Vertaling van marketing- en webteksten (Nederlands ˃ Duits en Duits ˃ Nederlands)

“Color Line GmbH is een cruise-onderneming en heeft zijn Europese standplaats in Duitsland. Bovendien is Color Line ook actief op de Nederlandse markt vandaar dat er vaak vertalingen nodig zijn naar het Duits of Nederlands. Dagmar levert uitstekende vertalingen voor alle afdelingen. De nadruk ligt daarbij op een snelle en stipte levering, betrouwbaarheid, service en uiteraard klantvriendelijkheid. Color Line GmbH zal zeker ook in toekomst van de diensten van Vertaalbureau NedDuits gebruik blijven maken.”

 

Logo-Bascom

Bascom Camera´s

Draadloze en bekabelde camerasystemen

Vertaling van technische en juridische teksten, webteksten etc. (Engels ˃ Duits en Nederlands ˃ Duits)

“Wij zijn al vele jaren klant bij Vertaalbureau NedDuits en zeer tevreden. Dagmar werkt snel en nauwkeurig. Verdiept zich goed in de materie en weet de juiste boodschap feilloos over te brengen.”

 

Pre-Motion_DE_1p

Pre-Motion

Ontwerp en productie van draaiplateaus en lopende band presentatiesystemen

Vertaling van technische & marketing-teksten (Nederlands ˃ Duits)

“Dagmar heeft Pre-Motion uitstekend geholpen met de vertaling van onze Nederlandse website naar het Duits (een groot project van > 40.000 woorden). Ze werkt snel en secuur; teksten worden altijd (ruim) op tijd aangeleverd. Dagmar verstaat (en houdt van!) haar vak. We vragen haar dan ook nog steeds regelmatig om zowel technische als commerciële teksten voor ons naar het Duits te vertalen.”

 

ecovat-logo-300

Ecovat®

Seasonal Thermal Energy Storage

“Het is fijn om met Dagmar samen te werken. Ze communiceert helder en werkt op tijd, kijkt naar de context van de tekst en denkt goed mee over vakinhoudelijke termen.”

 

Logo TRIPOD

Tripod Mobility

Autoaanpassingen voor mensen met een fysieke beperking

Vertaling van technische teksten en webteksten (Engels ˃ Duits en Nederlands ˃ Duits)

“Our German website is completely translated by Dagmar and we are very happy. She delivers very good work, not only the translations are of high quality but the communication is also pretty good. We value a lot that all the translations are every time double checked.”

 

FERNOX LOGO 1-01

FERNOX

Fernox ontwikkelt al ruim 50 jaar hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterbehandeling

Vertaling van technische teksten (Engels ˃ Duits en Nederlands ˃ Duits)

“We hebben Dagmar Kittelmann van Übersetzungsbüro NedDuits eerst gevraagd een proefvertaling voor ons te maken. Deze had een zeer hoog niveau en was, zeker gezien de branche specifieke termen, erg goed vertaald. Naar aanleiding daarvan heeft Dagmar meerdere vertalingen voor Fernox gedaan: zoals posters en kleine leaflets tot een complete productbrochure.

Ook de samenwerking met onze designer/reclamebureau verliep uitstekend, waardoor het traject heel snel werd doorlopen. Toen de aangeleverde teksten waren verwerkt, bood Dagmar een finale controle aan op de uiteindelijke tekst, gratis en uiterst snel. Dat vond ik zeer klantvriendelijk.
Onze ervaringen met Übersetzungsbüro NedDuits is heel positief en de snelle levering van de gevraagde teksten in combinatie met de hoge kwaliteit zijn een reden voor Fernox om ook in toekomst te blijven samenwerken met Dagmar.”

 

GP

Brands/GP Batteries

Vertaling van PowerPointpresentaties, handleidingen en technische teksten (Engels ˃ Duits & Nederlands ˃ Duits)

“Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van vertaalbureau NedDuits. Dagmar van NedDuits werkt snel en is heel flexibel. Twee grote voordelen als je vaak ad hoc opdrachten hebt.”

 

Kollenburg Antiquairs

Antiekhandel

Vertalingen van kunstteksten (Nederlands ˃ Duits)

“Al enige jaren laat Kollenburg Antiquairs beschrijvende teksten van kunstobjecten naar het Duits vertalen door Dagmar van Vertaalbureau NedDuits. De directe en persoonlijke benadering van Dagmar, waarbij ze vaak een intensieve en interactieve inspanning heeft verricht om tot het optimale resultaat te komen, heeft geleid tot een hechte samenwerking met haar.”

 

Eurogard B.V.

Vertaling van contracten (Duits ˃ Engels)
“Hartelijk dank voor de snelle service en de goede vertaling!”