Prijzen

Perfecte teksten in het Nederlands, Engels & Duits

Prijsberekening

De kosten voor een vertaling, tekstcorrectie of tekstproductie van een Duitse, Engelse of Nederlandse tekst hangen af van de lengte en de moeilijkheidsgraad ervan. Als u de tekst die u wilt laten vertalen of corrigeren naar mij mailt, ontvangt u binnen 24 uur een offerte voorzien van de levertijd.

Of het nu gaat om een Duitse, Engelse of Nederlandse tekst: de prijs wordt per woord berekend in de taal waarin u hem aanlevert (de brontaal). Als het aantal woorden in de originele tekst niet berekend kan worden, is het aantal woorden in de uiteindelijke vertaling (de doeltaal) doorslaggevend. De ‘vanaf’-prijs van vertalingen in alle taalcombinaties is 18 cent per woord. Daarbij is het aantal woorden in de brontaal het uitgangspunt. Alle prijzen zijn inclusief een tweede grondige check door een native speaker. Afhankelijk van het soort tekst, de deadline (spoedopdracht), de moeilijkheidsgraad en het bestandsformaat (bijv. pdf of ppt) kan de prijs hoger uitvallen.

Toeslagen op vertaalwerk:

Deze prijzen zijn inclusief een tweede grondige check door een native speaker. Dat is het 4-ogen-principe, wat Vertaalbureau NedDuits bijzonder maakt.

Prijzen voor tekstcorrectie en eindredactie

Voor een grondige bewerking van teksten geldt een uurtarief. Voor tekstcorrectie met controle op spel- en grammaticafouten is dat € 65, – De kosten voor tekststilering met controle op het juiste vakjargon, de schrijfstijl en structuur bedragen € 75, – per uur.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

DSC01170

Bent u op zoek naar een vertaler die uw Google AdWords-campagne, uw handleiding of uw website omzet
naar een vloeiende Duitstalige Engelse of Nederlandse tekst, dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met me op via
06 57 53 57 46 of info@nedduits.nl