Werkterrein

Perfecte teksten in het Nederlands, Engels & Duits

Waarom nog apart een professionele vertaler of tekstschrijver inschakelen, wat alleen maar extra tijd en geld kost?

De eerste indruk

De kwaliteit van tekst- en beeldmateriaal zegt veel over de kwaliteit van een onderneming. Uw klanten verwachten perfecte en foutloze teksten, ook als ze vertaald zijn. En daar kan ik voor zorgen. Terwijl u uw energie in uw werk steekt, houd ik me bezig met maken van onberispelijke teksten of het nu gaat om brochures, contracten of webteksten: de eerste indruk is doorslaggevend. En alleen een perfecte en foutloze tekst laat een goede indruk achter.

Taaldiensten van Vertaalbureau NedDuits: Vertalingen Duits, Engels, Nederlands

Allerhande teksten – of ze nu wervend, informatief, creatief, juridisch of technisch zijn – worden snel, doeltreffend en professioneel vertaald van en naar het Duits, Engels en Nederlands.

Tekstproductie

NedDuits schrijft (wervende) teksten en persberichten: informatief en boeiend. In het Duits, Engels of Nederlands. Teksten voor het internet worden SEO-proof gemaakt.

Tekstcorrectie

NedDuits helpt u graag verder met de bewerking van Duitse, Engelse of Nederlandse teksten waar het gaat om de correcte spelling, grammatica of de plaatsing van leestekens.

Tekst-stilering

NedDuits staat tevens voor u klaar als het gaat om uw teksten te stileren waarbij gekeken wordt naar de schrijfstijl, de begrijpelijkheid en de inhoudelijke logica van de tekst. Teksten worden volledig aan uw wensen en de eisen van uw doelgroep(en) aangepast. Ongeacht of het gaat om een Duitse, Engels of Nederlandse tekst.

Tekstprojecten

Voor grotere tekstprojecten werkt NedDuits samen met Schumacher Online-Tekst: www.online-text.de

Voor vertalingen Engels – Frans of Nederlands – Frans kan ik mijn collega Pascale van Kempen-Herlant aanbevelen. Pascale is deskundig en betrouwbaar.

Martinique van Martinique Translations vertaalt van Nederlands naar Engels en incidenteel ook andersom. Ook kunt u bij haar terecht voor een kwaliteitscheck en correctie van uw Engelse tekst.

Vertaalbureau NedDuits. Maakt de vertaalslag.

DSC06584

Bent u op zoek naar een vertaler die uw Google AdWords-campagne, uw handleiding of uw website omzet
naar een vloeiende Duitstalige Engelse of Nederlandse tekst, dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact op met mij per mail info@nedduits.nl